Bertarung Sampai Akhir

Lelaki Atas Awan VC

Saturday, August 08, 2009

the one about badrul and makan... makan... makan...



my head dah tepu dah mengadap skrip... i woke up quite early on saturday to work on the scripts... i'm working on script for operadio yang akan disiarkan di hot fm and at the same time, drama raya yang akan disiarkan di sinar fm... not only i buat scripts for both dramas, i have to direct them as well... so memang banyak kerja tapi i sangat bersyukur dengan rezeki yang dikurniakan oleh Allah s.w.t., Alhamdulillah... tapi siang tadi i skipped kejaplah nak released tension... i pergi klcc jalan-jalan... muhahahaha... retail therapy... muhahahha... takdalah beli apa pun sebenarnya... just nak cari idea jer... anyway, i know i will be very busy next week... nih pun nak kena bangun awal pagi esok sebab ada diddy's paintball tournament... lepas tuh nak kena rush ke gelang patah, johor bahru sebab diddy ada show kat sana... so i nak letaklah gambar-gambar yang ada especially part makan-makan... kalau i tak sempat letak awal-awal next week, atleast i letak tonight...

teka siapa mereka...


ramai makan kat mcdonalds...


tengok mulut nano... muhahaha...


penuh satu mcdonalds...


dah kenyang semua...

gambar-gambar kat atas were taken masa kitaorang baru balik dari jelajah era di nilai... memang dah lewat dan sangat lapar, so we stopped at mcdonalds dekat dengan astro untuk makan-makan... kita semua memang ramai so memang takleh duduk sama-sama... nih antara gambar-gambar yang sempat diambil oleh lan and sempat diedit...

diddy and nur with kayun's family on her birthday celebration...


makan lagi...


walaupun dah kenyang, i makan lagi... muhahahaha...


bergambar with kak aidid and her family, and lan and shidee...


salam-salam nak balik dah...


diddy and nur with muz, tun, kak h and lieya...


salam nak balik... macam kena paksa jer... muhahahaha...


nih pulak kayun macam nak nangis... muhahahaa...

gambar-gambar kat atas nih pulak were taken the next day bila kitaorang pergi ke sambutan harijadi kayun... banyak makanan yang sedap-sedap... actually, masa pergi sana tuh kitaorang sampai agak awal... so lepak kat condo auntysms dulu and i makan nasi goreng cili padi and mee hailam... sebab tuh kat birthday celebration tuh i tak makan sangat... ada macam-macam tapi specially yang sentiasa ada kalau auntysms buat birthday celebrations for her daughters ialah kambing panggang yang sungguh lazat...

menunggu makanan tiba di williams...


nano, kaka, kaktie, rose, busunoi and dnaz...


eleza, zahari and kakaidid...

pembahagian mango juice.. yum! yum! yum! dalam dia ada laici and tembikai...


favourite dish... nasi goreng ketam... dia letak soft shell crabs...


mix grill - sausages, lamb, chicken, minute-steak, minced beef, ribs and mashed potatoes...


scampi pasta with chilly and anchovy oil... yummy...


pepperonni pizza.. thin crust, just the way i like it...


ikut melayu panggil sotong goreng tepung...


home made onion rings...


makan, makan dan makan...


habis makan, bergambar ramai-ramai...

then malamnya pulak kitaorang pergi makan kat williams... as promise... muhahahaha... banyak jugak makanan yang kitaorang order... it was fun... i hope that semua orang happy... sorry sebab bawak makan tepi jalan jer tapi the food memang fabulous kan... i paling suka mango juice kat situ... seronok sebab dapat makan ramai-ramai...

tony roma's famous ribs...


tony roma's tripple-plate... ada onion rings, potato skins and chicken...


scampi spaggetti with prawns...

tripple desserts - brownies with ice cream, carrot-cakes and apatah satu lagi...


giant cookies with ice cream...


gambar lepas makan...


posing dengan teddy bear - mascot f-tersix chatters... muhahaha...


posing lagi... nak kasi nano kepala teleng... muhahaha...


kaka and diddy...


comel...


shy posing sakan sebab esoknya nak pergi miri...

last friday night pulak bawak shy pergi makan kat tony roma's kat cineleasure... tony roma's memang terkenal dengan ribs dia yang sungguh-sungguh sedap... mintak maaf banyak-banyak kat shy sebab tak dapat nak luangkan banyak masa... memang jadual diddy padat last week, so i sendiri tak boleh nak spent time kat mana-mana... tuh pun thank you to dnaz and kaka yang tolong arranged kan tempat nak pergi makan... kalau tak, memang i bawak pergi williams jer... muhahahaha... anyway, tuh jer lah kot yang i nak update... tengoklah nanti bila ada masa terluang...